Home - Wijckmans Motorhomes
Home
Over ons
Service
Wagenpark
Verhuur
Verkoop
Contact
Overzicht
Kom binnen onze website is open!

Service

Definitie van Wijckmans Motorhomes:
Vriendelijkheid
Betrouwbaar
Professioneel
de -garantie

Het is de bedoeling om u als huurder niet de eerste de beste motorhome aan te bieden. Daarom hebben wij een productanalyse doorgevoerd om te weten welk merk van motorhome het beste aanspreekt tot ons publiek. Hieruit is Chausson/Challenger een van de betere merken voortgekomen. Deze wagens zijn Franse motorhome-uitvoeringen die gebouwd worden op zowel een Ford- als Fiatchassis. Daaruit wordt nog een onderscheid gemaakt tussen alkoof en semi-integrale modellen waarbij deze laatste ook nog een alko-chassis wordt voorzien.

Chausson en Challenger bieden u tal van voordelen zodat u een aangename, comfortabele en relaxerende reis kunt beleven. Enkele van deze comfortaspecten zijn:

  • Bredere dinettezitplaatsen t.o.v. een doorsnee motorhome.
  • Extra brede en hoge alkoofslaapvertrek met warme luchtdoorvoer onder de matras.
  • Beveiligde, gemaksvriendelijke toestellen.
  • Extra koeling in het woongedeelte tijdens een rit.
  • Luxueuze cabine.
  • Aërodynamische afwerking van de cabine dat een optimaal rijcomfort verwezenlijkt.
semi-integraal
alkoof

Wij begeleiden onze klanten vanaf het begin met de grootste aandacht. Voor elke inschrijving proberen wij de klant een volledig beeld te laten zien van een motorhome en al datgene wat er mee te maken heeft. Niet enkel op onze standplaat maar ook informatie van die landen waar men naartoe wenst te reizen. Daarnaast zijn ook boeken beschikbaar die je onderweg wegwijs kunnen maken. Vooraleer de klant zijn handtekening plaatst onder een huurcontract wensen wij dat hij/zij met een gerust geweten zal kunnen reizen zonder bijkomende vraagtekens te hebben. Ook geven we graag antwoord op alle vragen die hij/zij heeft over het reizen met een motorhome. Huren is een kwestie van vertrouwen en wij willen dat vertrouwen met onze klanten niet schenden.

Ook verzekeringstechnisch wensen wij de klant een hele goede verzekering mee te geven op de gehuurde motorhome. Elke huurwagen wordt Omnium verzekerd zowel voor brand-, inbraak-, natuur-, wild-,...-schade alsook ter bescherming van de klant is hij verzekerd met rechtsbijstand. Naast deze verzekeringen geven wij hem/haar ook een wegenhulp- tezamen met een repatriëringsverzekering ingeval van technisch defect of ongeval aan het voertuig.

Al onze motorhomes zijn heel jonge modellen en worden ook voor elk vertrek grondig nagekeken; dit houdt in zowel op gebied van techniek als op netheid. Daar echter gedurende één jaar meerdere klanten op eenzelfde voertuig reizen is het zeker niet toegelaten zowel dieren mee te nemen als het roken in de motorhome. Wij staan dan ook garant dat elke motorhome heel zuiver, zowel binnen- als buitenzijde, wordt afgeleverd aan onze huurders.

Ook proberen wij onze klanten een zo uitgebreid mogelijke praktische handleiding mee te geven voor elk vertrek zodanig dat zij als een doorgewinterde motorhomegebruiker het reilen en zeilen van het reizen kennen. Dit houdt ook in dat wij graag een demonstratie geven van alle handelingen binnen en buiten het voertuig en dat per huurder afzonderlijk. Zeker wanneer de huurder niet vertrouwd is met een motorhome of wanneer het een eerste maal is dat men er mee wenst te reizen.

© Copyright 2024 | Wijckmans Motorhomes, all rights reserved